David Beckham: Brad Pitt skal spille mig

fredag d. 29. november 2013 kl: 10. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Hvis der nogensinde bliver lavet en film om David Beckhams liv, synes fodboldstjernen, at det vil være oplagt med Brad Pitt i hovedrollen.

Hvis der nogensinde bliver lavet en film om David Beckhams liv, synes fodboldstjernen, at det vil være oplagt med Brad Pitt i hovedrollen. Foto: Matt Dunham AP

Filmen om Beckhams liv er endnu ikke en realitet, men hvis den bliver det, har han flere bud på hovedrollen.

Forestil dig, at der bliver lavet en film om dit liv. Hvilken skuespiller skulle så spille dig? En tidligere fodboldsuperstjerne er i hvert fald ikke i tvivl, hvis han bliver spurgt til råds.

DiCaprio og Pitt får debut sammen i ny Tarantino-film

David Beckham mener, at Brad Pitt vil være et godt bud på hovedrollen, hvis det nogensinde bliver aktuelt med en spillefilm om hans liv og karriere. Det skriver Female First.

– Jeg synes, at Brad Pitt vil være det oplagte valg. Jeg vil gerne have, at Brad skal spille mig – ham eller Leonardo DiCaprio, en af de to. Eller Bradely Cooper. De ser ikke værst ud, jokede Beckham, da han blev interviewet til radioprogrammet Talksport Radio.

Selv om den lækre fodboldspiller allerede er pensioneret i en alder af 38 og ikke længere dyrker ligeså meget motion som tidligere, fortæller han, at han stadig har nemt ved at holde sig i form, fordi hans fire børn på henholdsvis 14, 12, ni og to, holder ham i gang. Hans kone har dog andre tanker.

David Beckham får sin egen klub

– Jeg tror, Victoria venter på, at jeg får bildæk på maven, men det sker ikke lige nu, heldigvis, siger Beckham.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu