David Bowie bekræfter: Nyt album på vej

tirsdag d. 27. oktober 2015 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
 
David Bowie har tidligere optrådt som Ziggy Stardust.

David Bowie har tidligere optrådt som Ziggy Stardust. Foto: Stephen Chernin/AP

Den legendariske sanger David Bowie udgiver sin 28. plade, “Blackstar”, på sin 69 års fødselsdag den 8. januar næste år.

Manden bag kulthittene “Life on Mars”, “Heroes” og “Let’s Dance” er tilbage.

David Bowies enke fejrer sølvbryllup - i sorg

Den 8. januar udgiver den legendariske musiker David Bowie sit 28. studiealbum, “Blackstar”, bekræfter musikeren selv på sin officielle hjemmeside, davidbowie.com.

– Det kan nu blive bekræftet, at “Blackstar” er den kommende single og album fra David Bowie. Albummet bliver udgivet på Davids fødselsdag, den 8. januar 2016, lyder meddelelsen til de mange tusinder Bowie-fans.

Fejlagtige meldinger

– I modsætning til fejlagtige meldinger om lyden og indholdet af albummet kan kun nedenstående bekræftes, lyder det videre:

– Singlen bliver udgivet den 20. november og er ikke en del af Davids teaterstykke “Lazarus”, meddeles det om musikeren, som har skrevet stykket med afsæt i science fiction-filmen “The Man Who Fell on Earth” fra 1976, hvor Bowie selv spillede hovedrollen.

Manden med de tofarvede øjne er kendt som “poppens kamæleon”. Han debuterede med sin selvbetitlede soloplade i 1967, men fik sit store gennembrud i 1972 med lp’en “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars” .

Seneste album i 2013

Bowies seneste plade, “The Next Day”, udkom i 2013 på musikerens 66 års fødselsdag og var hans første album i mere end et årti.

I lighed med det forrige album er der ingen officielle planer om koncerter i forlængelse af udgivelsen.

Et år efter sin død: Bowie vinder britisk musikpris

Se hele offentliggørelsen her: http://www.davidbowie.com/news/david-bowie-blackstar-55061

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu