David for fuld til at flyve?

torsdag d. 27. juli 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

David Hasselhoff måtte vente flere timer på at få lov til at flyve. Hasselhoff var ikke i stand til at kunne flyve åbenbart, så han og personalet blev enige om, at det var bedst hvis han ventede nogle timer. Derefter blev han transporteret hen til gaten. “En mandlig passager blev nægtet at boarde på BA279 flyet fra Heathrow til Los Angeles, fordi han ikke var i stand til at rejse. Han blev hentet senere, og blev erklæret klar til at kunne flyve med BA283 flyet,” udtaler personalet.

Så sluttede danse-festen for Mie

Rygterne gik straks på, at David var for fuld til at kunne flyve, og det var derfor han blev nægtet adgang. Da han ankom til Los Angeles afviste han disse rygter. “Han var ikke fuld. Han tog til en læge, der gav ham noget medicin,” udtaler Davids talsperson. Hasselhoffs skilsmisse med sin kone gennem 16 år Pamela gik igennem i onsdags, og dette havde åbenbart gjort ham meget oprørt ifølge flypersonalet.
Tidligere på ugen udtalte Hasselhoff, at han endelig har vundet kampen med alkoholet. Han gik på Betty Ford klinikken i 2002 på grund af problemer med alkohol.

Del din kommentar

Forsiden lige nu