De amerikanske kendisser hylder fædrelandet

tirsdag d. 5. juli 2016 kl: 10. 17 Af: Ritzau Fokus
Kate Hudson er en af de kendisser, som i anledningen af den amerikanske uafhængighedsdag fejrede sit hjemland på de sociale medier. Arkivfoto.
Kate Hudson er en af de kendisser, som i anledningen af den amerikanske uafhængighedsdag fejrede sit hjemland på de sociale medier. Arkivfoto. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Den amerikanske uafhængighedsdag blev fejret godt og grundigt af de amerikanske kendisser.

Der var dømt fædrelandskærlighed og stolthed, da amerikanerne mandag fejrede landets uafhængighedsdag, der i daglig tale også bare omtales som den fjerde juli.

Og også de amerikanske kendisser hoppede med på vognen og fejrede i vanlig amerikansk stil deres hjemland med flag og festlige indslag.

Det fremgår af de sociale medier, hvor flere amerikanske kendisser udtrykker deres taknemmelighed og stolthed over at være amerikanere.

– Glædelig fjerde juli. En af de mest stolte dage i mit liv var, da jeg blev en borger i det bedste land på jorden, skriver politikeren og forhenværende bodybuilder Arnold Schwarzenegger på Twitter til et billede af sig selv som ung foran det amerikanske flag.

Hos sangerinden Taylor Swift blev dagen fejret i samvær med blandt andre modellerne Gigi Hadid og Cara Delevingne og skuespillerinden Blake Lively.

– Glædelig den fjerde fra os, skriver “Shake It Off”-sangerinden til billedet af de amerikanske kendisser iklædt de amerikanske farver.

Fejret med burgere og doughnuts

Også hos skuespillerinden Sofia Vergara, som er kendt fra tv-serien “Modern Family”, blev den amerikanske helligdag fejret på ægte amerikansk manér med burgere og doughnuts.

– Glædelig fjerde juli til alle i dette smukke land, skriver skuespillerinden til et billede på Instagram af det amerikanske flag og tilføjer hashtagget #USA.

Også skuespillerinden Kate Hudson gjorde sig bemærket på de sociale medier i anledningen af den amerikanske uafhængighedsdag, da hun på Instagram lagde et billede ud af sig selv i undertøj.

– Fra min retoucherede mås til din, glædelig fjerde, skriver den blonde skuespillerinde til billedet, der indtil videre har fået over 100.000 likes på det sociale medie.

Se stjernernes opslag her:


https://twitter.com/Schwarzenegger

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

Happy 4th from us ❤️

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


Happy 4th of July to everyone in this beautifull country #usa ❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Stalker brød ind i superstjernes hjem - og tog en lur

From my airbrushed ass to yours… Happy fourth!!! 🇺🇸😉💃😘😜👙🍑🍉🍻🎉 🇺🇸

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu