De bedste af de værste film kåret

tirsdag d. 24. februar 2015 kl: 22. 11 Af: Ritzau Fokus
 
Cameron Diaz er årets værste skuespillerinde ifølge Golden Raspberry Awards.

Cameron Diaz er årets værste skuespillerinde ifølge Golden Raspberry Awards. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Oscar-statuettens anti-pendant, Golden Raspberry Awards, er blevet uddelt, og Cameron Diaz er blandt årets dårligste skuespillerinder.

Søndag aften blev verdens fineste filmpris, Oscar’en, uddelt til årets bedste præstationer på filmlærredet.

Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

Mange film når slet ikke den lange vej til at komme i betragtning til den eksklusive pris, og nogle må endda nøjes med at blive sablet ned af publikum og anmeldere. Men siden 1988 har den slags stinkende præstationer også haft sin egen pris i Golden Raspberry Awards, den såkaldte Razzie, der kårer filmverdenens værste optrædener.

Oscar-statuettens anti-pendant bliver uddelt lige før det store Oscar-show, og blandt de nominerede var Adam Sandler og Arnold Schwarzenegger og de Oscar-vindende skuespillerinder Susan Sarandon og Charlize Theron.

Det blev dog blev Cameron Diaz, der fik den tvivlsomme kåring som årets værste skuespillerinde for filmene “Sex Tape” og “The Other Woman,” hvor hun spiller over for den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau. Også skuespillerinden Megan Fox fik en pris, da hun blev årets værste kvindelige birolle for “Teenage Mutant Ninja Turtle,” mens komedien “Saving Christmas” blev årets værste film.

En Razzie er dog heldigvis ikke ensbetydende med en vaklende karriere. Skuespillerinderne Sandra Bullock og Halle Berry er blandt de seks skuespillere, som har formålet både at vinde en Oscar-statuette og en Razzie-pris.

Kærlighed på katastrofekurs: Diaz reddede Hollywood-par

Bullock gjorde det endda det samme år, da hun i 2010 modtog en Razzie for filmen “All About Steve” og dagen efter en Oscar for “The Blind Side.” Hun mødte endda op og modtog begge priser.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu