Her er de første nye Vild med dans-deltagere

mandag d. 6. juli 2015 kl: 14. 13 Af: Ritzau Fokus
 

Stephania Potalivo, der er kendt fra tv-serien “SJIT Happens”, skal være med i den kommende sæson af Vild med dans. Foto: J¯RGENSEN JAKOB/JAKOB J¿RGENSEN

Den nye sæson af Vild med dans starter til efteråret, og to af de nye deltagere er nu afsløret.

Den nye sæson af Vild med dans står for døren, og nu er de to første deltagere blevet offentliggjort.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Det er skuespillerinderne Stephania Potalivo og Ena Spottag, der begge skal være med i den kommende sæson af det populære danseprogram. Det bekræfter TV2 mandag på deres hjemmeside.

Ena Spottag er kendt fra TV-serien “Badehotellet”, mens Stephania Potalivo har slået igennem i komedieserien “SJIT Happens”. Til september skal de to indtage rampelyset i helt nye roller, og det kommer nok til at betyde lidt ekstra nervøsitet, fortæller Stephania Potalivo til TV2.

– Jeg har aldrig danset andet end i byen, og sådan noget med koreografi er jeg virkelig dårlig til. Men jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og at blive oplært af en professionel danser, siger Stephania Potalivo og fortsætter:

– Jeg har set flere sæsoner af Vild med dans og har altid været fascineret af hele danseuniverset, så det er meget specielt, at jeg nu skal være med i et program, som jeg har været så glad for, siger skuespillerinden.

Mere tryg ved dansen er Ena Spottag, der til TV2 fortæller, at hun er vild med at danse og elsker at bruge sin krop.

Ud over de to skuespillerinder skal ti andre kendte danskere til efteråret ud på dansegulvet i det populære underholdningsshow. Hvem der ellers deltager i programmet, vil løbende blive afsløret over den kommende måned.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Den 12. sæson af Vild med dans starter 11. september, og som tidligere bliver det Claus Elming og Sarah Grünewald, der fortsætter i værtsrollerne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu