Dronning Mary: Det skal hun nu

Dronning Mary er igen trukket i arbejdstøjet

Offentliggjort

Efter en sommer, der har budt på blandt andet sol og strand på Sardinien, ophold på Graasten Slot og OL i Paris, er dronning Mary nu igen trukket i arbejdstøjet. 

Det afslører hun i et opslag på Mary Fondens Instagram-profil, der indeholder et billede, hvor man ser hende til møde i fonden.

Mange spændende opgaver

- Endnu et spændende halvår i Mary Fonden venter forude. Vi har første statusmøde efter ferien, og der er mange gode ting, vi skal i gang med, skriver hun blandt andet.

Dronningen kigger også lidt ind i de opgaver, der venter for fonden i efteråret. 

- Jeg ser bl.a. meget frem til, at vi kan offentliggøre en ny analyse af børns digitale fællesskaber. Og til et nyt format, hvor vi i endnu større grad end tidligere vil bringe unges stemmer ind i samtalen om at skabe bedre trivsel, skriver hun.

Dronning Mary er nu igen trukket i arbejdstøjet efter en sommer, der har budt på blandt andet sol og strand på Sardinien, afslapning på Graasten Slot og OL i Paris

På sommertogt med Kongeskibet

I den nære fremtid er det dog ikke Mary Fonden, men en række besøg rundt i Danmark, der kommer til at fylde mest for dronningen.

Mandag den 19. afgust tager kongeparret nemlig hul på årets fire dage lange sommertogt ombord på Kongeskibet Dannebrog, der vil bringe dem til først Bornholm og siden Ærø, Assens og Vejle. 

  

  

Powered by Labrador CMS