Erkender: -Jeg kan ikke hjælpe Marius

- Kronprinsessens søn skal være åben for min hjælp, siger nygifte Durek Verrett

Offentliggjort

Kronprinsesse Mette-Marits søn, Marius Borg Høiby, er sigtet for vold, hærværk, overtrædelse af mindst et polititilhold efter voldsomme episoder med sin seneste ekskæreste og et par gamle ekskærester.

Der er løbende kommet nye forhold og sigtelser til, efter at sagen mod den 27-årige mand eksploderede for et par måneder siden.

Da sagen kom frem, afslørede han selv, at han kæmpede med et stofmisbrug.

Psykiske lidelser

- Jeg har flere psykiske lidelser, som gør, at jeg gennem min opvækst og mit voksne liv har haft og stadig har udfordringer. Jeg har tidligere været i behandling for mit stofmisbrug, og den behandling vil jeg nu genoptage, skrev Marius Borg Høiby til dagbladet.no  gennem sin forsvarer, da sagen kom for en dag.

Nu bliver den selverklærede shaman, Durek Verrett, der i august blev gift med prinsesse Märtha Louise, opfordret til at hjælpe Marius.

Det sker på shamanens profil på Instagram.

Marius Borg Høiby kan kun hjælpes, hvis han selv er åben for det, siger shamanen Durek Verrett, der er gift med prinsesse Märtha Louise.

- Kan ikke hjælpe

I kommentarer til hans opslag, som ikke handler om Marius Borg Høiby, spørger hans følgere, om han ikke kan gøre noget.

- Hvorfor hjælper du ikke Marius?, spørger en følger direkte.

- Jeg kan kun hjælpe dem, som er åbne for min hjælp. Jeg kan ikke tvinge det frem, svarer Durek ifølge  dagbladet.no.

Han siger til avisen, at han gennem sine 25 års arbejde med mennesker har lært, at der er en tid og sted for alt.

- Jeg har erfaret, at mennesker søger min spirituelle hjælp, når de er klar til det. Hver enkelt person vælger sin egen vej, og jeg respekterer den vej, den enkelte vælger, siger Durek Verrett.

Durekt Verrett har tidligere været i vælten for at markedsføre amuletter, der angiveligt kunne kurere COVID-19, over for skoleelever.  

Powered by Labrador CMS