Glemmer ikke moderens gode gerning

Som barn i hånden med prinsesse Diana besøgte den britiske tronfølger herberger for hjemløse. Nu følger han trop i den gode sags tjeneste

Offentliggjort

Prins William er overbevist om, at hjemløshed kan udryddes for altid.

Det skriver Daily Mail.

Mest ambitiøse projekt

Inspireret af sin afdøde mor, Prinsesse Diana, som tog ham med til herberger som barn, lancerede han sidste år sit mest ambitiøse offentlige projekt til dato.

Han markerer nu et år med sit 26,5 millioner kroner-projekt, der har til formål at afskaffe hjemløshed, midlertidig overnatning og utilstrækkelige boligforhold for familier i seks nøgleområder rundt om i landet.

- Hjemløshed er et komplekst samfundsproblem, som påvirker alt for mange mennesker. Men jeg tror virkelig, det kan løses, siger han til hjemløseprojektet 'Homewards'.

Hjemløsheden stiger i Storbritannien

Hjemløsheden i Storbritannien er steget kraftigt i de senere år med 100.000 familier i midlertidige boliger - hvilket påvirker 144.000 børn - og næsten 4.000 mennesker, der sover på gaden hver nat.

En samlet indsats

De, der arbejder på at bekæmpe problemet, mener, at det kan håndteres med en samlet indsats, der forhindrer folk og familier i at falde igennem systemet fra starten.

Prins William har ikke glemt, da hans mor, Prinsesse Diana som barn trak ham med rundt til hjemløse herberger.
Powered by Labrador CMS