Harry kan komme slemt i fedtefadet

Ministerie udleverer prinsens amerikanske visumansøgning til dommer

Udgivet Opdateret

Det amerikanske ministerie, der blandt andet har ansvaret for emigration, Department for Homeland Security, har begæret prins Harrys ansøgning om visum til USA udleveret til en dommer, der nu skal granske den for 'lukkede døre'.

Det skriver The Sun

Udleveringen kommer efter bekymringer omkring hans visumansøgning, som følge af hans pĂĄstande om brug af euforiserende stoffer i sin erindringsbog 'Spare'. 

Kan fĂĄr store konsekvenser

Heritage Foundation, en konservativ tænketank, har argumenteret for, at dokumenterne kan afsløre, at prinsen har løjet om sin fortid med stoffer i sin visumansøgning. 

Er det tilfældet, risikerer prins Harry at få sin opholdstilladelse trukket tilbage og blive smidt ud af USA.

Trump klar i spyttet

Forhenværende præsident Donald Trump, der igen har lagt billet ind på at komme til at residere i Det Hvide Hus, har tidligere kommenteret på sagen.

Og han gjorde det i den forbindelse klart, at sĂĄfremt han vinder det kommende præsidentvalg, vil det fĂĄ konsekvenser for Harry, hvis han han har givet ukorrekte oplysninger. 

Det kan få alvorlige konsekvenser for Harry, hvis det viser sig, at han har givet urigtige oplysninger i sin ansøgning om visum til USA.
Powered by Labrador CMS