Hele familien var der for Victoria

Den svenske kronprinsessen blev traditionen tro fejret med maner på Öland 

Offentliggjort

Det var med hele den kongelige familie omkring sig, svenske kronprinsesse Victoria søndag fejrede sin 47-års fødselsdag.

På Öland, som traditionen byder.

Tætpakket med royale fans

Her trådte de kongelige ud foran kongeparrets sommerresidens Solliden Slott klokken 15.50, hvor et lokalt børnekor stod klar til at synge fødselsdagssang, og hvor det var tætpakket med royale fans. 

Efterfølgende kørte kronprinsessefamilien i hestekortege til Borgholm slotsruin, hvor der blev afholdt 'Victoria-koncert' med en flok af de største svenske artister på scnene.

Uddelte Victoriaprisen

I den forbindelse uddelte fødselaren også Victoriaprisen, som i år tilfaldt volleyball-spilleren  Isabelle Haak, der regnes blandt verdens allerbedste udøvere i sin sport.

Se billeder fra dagen her under.

Kronprinsesse Victoria sammen med sin mand, prins Daniel, og parrets to børn, 12-årige prinsesse Estelle og 8-årige prins Oscar.
Søndagens fødselar, kronprinsesse Victoria, ses her omgivet af hele den kongelige familie foran Solliden Slott på Öland
Her er det prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O'Neill sammen med deres tre børn, 10-årige prinsesse Leonore, 6-årige prinsesse Adrienne og 9-årige prins Nicolas
Her er det prins Carl Philp og prinsesse Sofia med deres tre drenge, 8-årige prins Alexander, 6-årige prins Gabriel og 3-årige prins Julian
Kong Carl Gustaf og dronning Silvia ankommer til Victoriakoncerten.
De kongelige ankommer til Victoriakoncerten
Kronprinsessefamilien på plads ved Victoriakoncerten i Borgholm slotsruin

   

Powered by Labrador CMS