Hun kunne ikke klare mere

Optakten til brylluppet blev et mareridt for den 53-årige norske prinsesse

To dage før sit bryllup til Durek Verret oplevede den norske prinsesse Märtha Louise et følelsesmæssigt sammenbrud.

I sin podcast 'Heartsmart Conversations' fortæller hun åbent om den overvældende oplevelse, hvor alt blev for meget.

Brylluppet, der fandt sted i slutningen af august i den idylliske norske bygd Geiranger, og var en fire dage lang fejring med gæster fra både ind- og udland. 

Men selvom begivenheden udefra virkede som ren idyl, var virkeligheden anderledes for prinsessen.

Følelsesmæssigt sammenbrud 

Prinsesse Märtha Louise forklarer, at hun blev ramt af et følelsesmæssigt sammenbrud om torsdagen, blot to dage før brylluppet. Da gæsterne begyndte at ankomme, blev hun pludselig overvældet af følelser.

- Jeg havde et kæmpe sammenbrud inden brylluppet gik i gang – om torsdagen. Dagen før var gæsterne begyndt at ankomme. De talte om Durek, og hvor generøs han er, forklarer Märtha Louise i podcasten.

Rørt over støtten 

Ifølge prinsessen blev hun meget rørt over de venlige ord, som flere gæster udtrykte om Durek Verret. Det var en stor kontrast til den negative opmærksomhed, de ofte har modtaget fra omverdenen.

- Jeg indså, at jeg savnede, at nogen netop sagde det højt, i stedet for al den negativitet, vi ellers får kastet i hovedet. Der er faktisk mennesker, der forsvarer ham. Og det var virkelig rørende, lyder det.

Märtha Louise kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun fortalte om, hvordan gæsternes støtte havde påvirket hende dybt. Hun fortsætter med at forklare, at gæsterne ikke kendte til de mange rygter og historier, der har floreret om parret.

- De mennesker kender ikke forhistorien med alle de skrækkelige ting, der er blevet spredt om os – eller mest om ham. At de sagde som de gjorde om ham igen og igen og igen, det var virkelig ja..., afslutter prinsessen taknemmelig for opbakningen.

Norske prinsesse Märtha Louise oplevede et sammenbrud før brylluppet.
Powered by Labrador CMS