Kate deler rørende øjeblik

Krammer 16-årig kræftramt pige

Offentliggjort

Prinsesse Kate og prins William havde onsdag en ganske særlig gæst på besøg på Windsor Castle.

En 16-årig pige, Liz Hatton, der ifølge BBC i januar blev diagnosticeret med en aggressiv form for kræft, og samtidig fik den voldsomme besked, at hun blot har mellem et halvt og tre år tilbage at leve.

Ting hun vil nå

Den dystre udsigt har fået Liz Hatton, der er ivrig fotograf, til på de sociale at afsløre en 'to do-liste' med motiver, hun har sat sig for at forevige, inden hun skal herfra. 

Samtidig røber hun, at hun 'vil springe på andre muligheder, der byder sig'.

Og det sidste gav prinsesse Kate og prins William hende mulighed for denne dag, hvor prinsen havde en række prominente personer i audiens på slottet.

De lod nemlig hende fotografere begivenheden.

Tidliger i denne måned kom den fantastiske nyhed om, at prinsesse Kate nu har afsluttet kemobehandlingen efter hun i starten af året blev diagnosticeret med kræft.

Et rørende minde

Nu har Kate, der selv fik konstateret kræft omkring årsskiftet, og som netop har afsluttet sin kemobehandling, delt et minde fra dagen på Instagram.

- Det var en sand fornøjelse at møde Liz i Windsor i dag. En talentfuld ung fotograf, hvis kreativitet og styrke har inspireret os begge. Tak fordi du deler dine billeder og din historie med os, skriver hun. 

Et kæmpe kram

Opslaget indeholder også et rørende billede, hvor man ser prinsessen og den unge pige give hinanden et kæmpe kram.

Se opslaget her under.

  

 

Powered by Labrador CMS