Skip to main content

Kongehuset siger stop

Ecco vil ikke længere få lov til at beklæde de kongelige fødder

Til næste år er det slut med at kunne kalde sig Kongelig Hofleverandør for ECCO.

Når prædikatet udløber 16. april 2023, vil det nemlig ikke blive forlænget. Det har Kongehuset meddelt Ecco, skriver det danske skofirma i en meddelelse.

Ecco har haft prædikatet Kongelig Hofleverandør siden 16. april 1991.

Ingen årsag

I meddelelsen skriver Ecco, at firmaets ledelse tager Kongehuset beslutning til efterretning og ikke har yderligere at tilføje.

Det beskrives i meddelelsen ikke, hvad der ligger bag Kongehusets beslutning. Men Ecco har de seneste måneder været stærkt kritiseret for at fortsætte med at have forretning i Rusland, efter landet angreb Ukraine.

Prinsesse Isabella, Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary, Prins Christian, Prins Vincent og Prinsesse Josephine stiller op til fotografering efter Prinsesse Isabella er blevet konfirmeret i Fredensborg Slotskirke i Fredensborg, lørdag den 30. april 2022..
Prinsesse Isabella, Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary, Prins Christian, Prins Vincent og Prinsesse Josephine stiller op til fotografering efter Prinsesse Isabella er blevet konfirmeret i Fredensborg Slotskirke i Fredensborg, lørdag den 30. april 2022..Philip Davali/Ritzau Scanpix

 

Del din kommentar