Lover svar på spørgsmål i royal voldssag

Politiet bekræfter, at der er nyt på vej i sagen om voldssigtelsen mod kronprinsesse Mette-Marits 27-årige søn    

Offentliggjort

Der er nu gået mere end en uge siden, norske kronprinsesse Mette-Marits 27-årige søn Marius Borg Høiby blev anholdt og sigtet for vold mod en ung kvinde natten til søndag den 4. august.

Siden er sigtelsen blevet udvidet til også at omhandle hærværk.

Og indtil videre har det ikke været muligt for pressen at få svar på de spørgsmål, der efterhånden trænger sig på i sagen. 

Alle har været tavse

Hverken fra den sigtedes eller det påståede ofres advokater - eller fra politiet.

Der er for eksempel intet kommet frem om, hvordan Marius Borg Høiby forholder sig til sigtelsen, eller om han overhovedet er blevet afhørt i forbindelse med den.

Der er heller ingen, der har ønsket at kommentere på rygter om, at politiet har beslaglagt en kniv, der angiveligt skulle være blevet fundet på det påståede gerningssted, eller om det er korrekt, at der er dukket nye beviser op i form af lydoptagelser. 

Kronprinsesse Mette-Marit ses her sammen med sin 27-årige voldssigtede søn Marius Borg Høiby, som hun har fra et tidligere forhold.

Formentlig tirsdag

Men ifølge norsk Se og Hør, er der nu stillet nyt i udsigt.

Mediet har mandag været i kontakt med pressetjenesten hos Oslo politi, og herfra lyder det, at der snart vil komme svar på flere af de spørgsmål, pressen har stillet. 

Formentlig allerede i dag tirsdag.

  

   

 

 

Powered by Labrador CMS