Meghans far: - Det går hårdt ud over børnene

Thomas Markle er sikker på, at Archie og Lilibet en dag vil begynde at stille kritiske spørgsmål

Offentliggjort

Ifølge hertuginde Meghans far, Thomas Markle, er Harry og Meghans to børn, Archie og Lilibet, hårdt ramt af det, han kalder 'dramaet' i den britiske kongefamilie.

Det fortæller han i et interview med Daily Mail i anledning af sin forestående runde fødselsdag.

Han fylder 80 år den 18. juli.

Det er sørgeligt

Thomas Markle peger blandt andet på børnenes manglende relationer til familien i England. Specielt prins William og prinsesse Kates tre børn.  

- Det er sørgeligt, at Meghan og Harrys børn bliver nægtet retten til at lære deres fætre og kusine, som ser ud til at være nogle fantastiske børn, at kende, siger han blandt andet.

Der kommer en dag

Thomas Markle fortæller også, at han er ked af det på sine børnebørns vegne.

- Forholdet mellem fætre og kusiner er specielt. Der er et unikt bånd, forklarer han.

Det er en kendt sag, at forholdet mellem prins Harry og prins William mildest talt er betændt. Og det går ifølge Meghans far, Thomas Markle, hårdt ud over familiernes børn.

Samtidig giver han også udtryk for sin undren over, at Archie og Lilibet ikke får chancen får at deltage i begivenheder som for eksempel Trooping the Colour sammen med deres engelske familie - eller i det hele taget at tilbringe tid sammen med dem. 

Endelig slår han også fast, at han er overbevist om, at der kommer en dag, hvor Archie og Lilibet vil begynde at søge svar på en lang række spørgsmål. 

Powered by Labrador CMS