Nu har prinsessen fået hans velsignelse

På lørdag skal dronning Anne-Maries yngste datter, prinsesse Theodora,  giftes med sin amerikanske forlovede 

Offentliggjort

Det bliver ikke ærkebiskoppen af Athen og det øvrige Grækenland, Ieronymos II, der forestår vielsen af prinsesse Theodora og hendes forlovede, Matthew Kumar.   

Han er optaget til anden side.

Men det vordende brudepar har nu alligevel fået hans velsignelse.

Var der sammen med Anne-Marie

Det skete onsdag, hvor de sammen med brudens mor, dronning Anne-Marie, besøgte ærkebiskoppen, skriver græsk Hello Magazine, der også bringer en serie billeder fra besøget.

Brylluppet finder sted i Metropolis katedralen i Athen på lørdag, men festlighederne starter allerede fredag, hvor bryllupsgæsterne er inviteret til velkomstmiddag på det byzantinske og kristne museum i Athen.

Efter vielse er der først reception og siden bryllupsfest. Begge dele på luksus resortet One&Only Aesthesis Hotel, der er beliggende helt ud til den idylliske Glyfada-strand lidt syd for Athen. 

Prinsesse Theodora og hendes forlovede Matthew Kumar ses her ankomme til festligheder i forbindelse med dronning Margrethe 50-års regentjubilæum i 2022

Har ikke meldt noget ud 

Prinsesse Theodora er som nævnt datter af dronning Marie og således niece til dronning Margrethe og prinsesse Benedikte.

Og kusine til kong Frederik samt prins Joachim.

Det er ikke kommet frem, hvem fra den danske kongefamilie, der deltager ved brylluppet.

 

 

Powered by Labrador CMS