Prins William vil ikke have det

Tronfølgeren og hustruen Kate prøver så vidt muligt at drive et uforstyrret hjem for deres børn uden tjenestefolk 

Offentliggjort

Prins William og Prinsesse Kate har valgt at opdrage deres tre børn, George, ti, Charlotte, otte og Louis på fem år uden hjælp fra tjenestefolk i deres hjem i Windsor.

Det skriver Daily Mail.

Omfattende husholdning

Prins Williams far, Kong Charles, havde en omfattende husholdning, som inkluderede fire kokke, en butler, tre kammertjenere, kommoder, fire assistenter og fem husbestyrere.

Men det moderne hjem for prins William og prinsesse Kate er langt fra kongens storslåede opvartning. 

Tager sig af børnene

Mens de har personale til at håndtere deres travle arbejdsplaner i dagtimerne, vælger de at tilbringe eftermiddage og aftener med at tage sig af deres børn uden hjælp.

Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis deltager aktivt i huslige pligter som at dække bord, rydde op efter måltider og hjælpe med oprydning. En kilder afslører detaljer om et forbavsende normalt hjem.

Så almindelige

- Det ville overraske mange at se, hvor almindelige tingene er derhjemme.

Selv under prinsessens behandling og bedring efter kræft har Kate været fast besluttet på at opretholde en normal hverdag for sine børn. 

Uforstyrret hjemmeliv

Hun har valgt ikke at ansætte yderligere hjælp for at sikre, at familiens hjemmeliv forbliver så uforstyrret og normalt som muligt.

 Det afspejler Kates egen opvækst og er i kontrast til Prins Williams barndom, hvor nannies ofte var en del af dagligdagen.

Prins William og Prinsesse Kate prøver at have en normal hverdag sammen børnene uden tjenestefolk og andet godtfolk.
Powered by Labrador CMS