Varsler: Meghan vender ikke tilbage

Det kommer ikke til at blive en genforening med det gamle job, lyder det fra en ekspert

Offentliggjort

Meghan Markle vil sandsynligvis møde store udfordringer, hvis hun forsøger at genoptage sin skuespillerkarriere efter at have trukket sig tilbage som aktivt medlem af den britiske kongefamilie.

Sådan advarer en ekspert, skriver Express.co.uk.

-Meget svært

I øjeblikket fokuserer hertuginden på sit livsstilsmærke og en Netflix-serie, men ifølge kongelig forfatter Tom Quinn, kunne et skuespillercomeback være en mulighed, hvis andre forretningsforetagender ikke lykkes. 

Quinn påpeger, at det ville være "meget svært" for Meghan at genindtræde i underholdningsindustrien på grund af de betydelige ændringer, der er sket siden hendes sidste rolle for cirka syv år siden.

En nødløsning

Tidligere har parret luftet muligheden for, at Meghan Markle kunne genoptage sin karriere som skuespiller, hvis deres andre planer ikke bar frugt. 

Dog lyder en af forudseelserne fra eksperten, at hvis hun vender tilbage til skuespillet, skulle Harry være forberedt på, at han ikke kommer til at se meget til sin kone. 

Hun ville i så fald skulle bruge meget tid på arbejdspladsen. 

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS