De største musical-hits samles i stjerne-spækket show

søndag d. 21. februar 2016 kl: 12. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Det er nogle af Danmarks ubestridt største musical-stjerner, der står på scenen i i love musicals 2. Pressefoto

Det er nogle af Danmarks ubestridt største musical-stjerner, der står på scenen i i love musicals 2. Pressefoto

Efter den anmelderroste I love musicals turnerede i efteråret 2014, kommer nu et helt nyt show med endnu flere kendte musicalperler

De Reumert-vindende musicalstjerner Preben Kristensen og Maria Lucia er i front for en luksuriøs samling morsomme, rørende og festlige hits i to timers musikalsk indpakning. Forestillingen får premiere den 26. februar i Musikhuset Aarhus.

Amalie Dollerup: -Derfor elsker jeg at være Amanda

I musicalkoncerten I Love Musicals 2 bliver sangene fremført af fire sublime danske musicalkunstnere der kan deres metier til fingerspidserne. Koncerten er en dramatisk cocktail af moderne klassikere, udødelige hits, spændstige ballader og store øjeblikke fra en perlerække af de musicals, som publikum har kunnet opleve på de danske og udenlandske scener.

Badehotellet-stjerne er blevet gift

100 års musical-succeser

På programmet er en lang række musicalhits fra de sidste 100 års største succeser. Fra klassikere som West Side Story, Cabaret, Chicago og Annie Get Your Gun over de rockede Chess, Rent og Atlantis til de moderne klassikere som Cats, Wicked og Miss Saigon – og mange, mange flere.

Der synges både på dansk og engelsk – dog mest på dansk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu