Dejlig video fra Geggo: – Alba er så nem

onsdag d. 27. april 2016 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Geggo sugar-coater ikke tingene, slår hun fast på sin blog. Foto: Facebook

Geggo sugar-coater ikke tingene, slår hun fast på sin blog. Foto: Facebook

Geggo kan godt undre sig lidt over, at folk brokker sig over, hvor nemt hun synes, det er at være mor

Geggo stiller sig selv spørgsmålet “sugar-coater jeg tingene?” på sin blog. Hun er nemlig næsten altid meget positiv, og det har hun fået nogle kommentarer om, som fik hende til at overveje, om hun måske maler et lidt for lyserødt billede af sig selv og sit liv.

Geggo stråler af lykke: Har bestilt nye forlovelsesringe

Jeg ved godt at man på de sociale medier har tendens til mest at vise det positive, og det dejlige i hverdagen – det har jeg også selv, fordi jeg selv er typen der er så træt af brok, og negativitet. Jeg synes nemlig der er mere end rigeligt af det på feks. facebook.

Hun mener ikke selv, at hendes liv er en dans på roser:

Når det så er sagt, så vil jeg heller ikke have at alle skal have den forestilling at hele mit liv bare er lyserødt, at jeg har fået jesu barn der aldrig græder, og at der intet hårdt er ved min nye mor-rolle. For sådan er det selvfølgelig ikke

– Skulle jeg lyve?

Geggo er blevet positivt overrasket over, hvor nemt det er at være mor. En følger på Facebook var da også noget skeptisk.

Jeg vil ikke lyve – jeg er meget positivt overrasket over hvor nemt det egentlig er at blive mor. Da jeg læste mine kommentarer på facebook, i forbindelse med dette indlæg, faldt jeg over en kommentar fra en pige der skrev “jeg synes du gør det hele lidt for sugar-sweet, det kan jo ikke passe det hele er så nemt for dig”

Og så gjorde hun en overvejelse, som var helt ude af hendes comfortzone.

der tog jeg faktisk mig selv i at sidde og overveje om jeg skulle “opfinde” problemer, for at folk ikke troede jeg sad og gjorde det hele mere lyserødt end det er. Skulle jeg virkelig ud i at LYVE og lave historier om hvor hård min tilværelse var? Næ, fandme nej!

Har ikke store problemer

Geggo fastholder, at hun vil være ærlig med det, hun skriver om sit liv – hun lister nogle problemer, som hun er stødt ind i: Både søvnmangel, bekymringer, gråd og det at være alene med baby og to hunde er med på listen.

Men hun påpeger, at hun er helt med på, at det for mange virker som små problemer:

Altså…. Det er jo mini-problemer, og slet ikke noget at klage over – DERFOR virker det indimellem til jeg sugar-coater tingene – fordi det hele faktisk slet ikke er så hårdt for mig som nogle gerne vil tro det er. Jeg har en forholdsvis nem datter, et liv og et job der gør at jeg kan tjene penge hjemmefra, og en mand der klarer sin far-rolle til 10 stjerner – jeg kan bare ikke klage.

Og så kommer der da også lige en lille opsang:

Jeg har knoklet for mine egne penge fra jeg var 15 år gammel hvor jeg flyttede hjemmefra – jeg må sgu godt nyde at min tilværelse tillader mig at gå hjemme og tjene penge samtidig – og de der ikke kan unde mig det – få jeres små sko af og få jer en hobby.

Og så har Geggo delt en sød video af “nemme” Alba på Facebook – se den herunder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu