Deltager i Danmarks Modigste kollapser efter vanvidstur

mandag d. 20. marts 2017 kl: 15. 01 Af: Peter Koch
200217 - dm01
Jonas gennemgår et levende mareridt i aftenens afsnit. Foto: Viasat.

Deltageren i Danmarks Modigste var ikke forberedt på chokket.

Jonas, der for tiden kan opleves på TV3 mandag aften, har lært noget om sig selv af at deltage i programmet Danmarks Modigste.

Viasats store satsning, der bliver vist mandag aften klokken 20.00, sender helt almindelige danskere helt derud, hvor de fleste af os ikke kan bunde.

I aften placeres deltagerne i en farlig situation, hvor Jonas virkelig fik udfordret sit mod.

– Vi skulle hoppe ud fra en container iført spændetrøjer, forklarer Jonas Kendte.dk.

Turen var hård

Fra containeren hoppede deltagerne i vandet, og herfra skulle de så svømme i mål. Som du kan se i klippet, er det noget, Jonas virkelig har svært ved at håndtere.

– Når jeg er bange, føler jeg mig sindssygt magtesløs, fortæller Jonas. Han er dog selv overrasket over, at han reagerer så kraftigt, som han gør. Men han påpeger, at det er en af styrkerne ved TV-programmet; de forskellige deltagere reagerer forskelligt på de forskellige udfordringer.

– I første afsnit var jeg helt kold, siger Jonas.

Han fortæller, at det også var en overvældende oplevelse at blive trøstet af de andre, som han i bund og grund kæmper mod om at vinde konkurrencen.

– Jeg var god til at bevare roen, men det glippede nogle gange, lyder det fra Jonas.

Spørgsmålet er, om Jonas overhovedet kan fortsætte efter oplevelsen? Det kan du finde ud af hvad at blænde op for Danmarks Modigste i aften klokken 20.00.Del din kommentar

Forsiden lige nu