Demi Lovato dropper tøj, make-up og retouchering

lørdag d. 3. oktober 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Her ses Demi Lovato ved MTV Video Music Awards i slutningen af august. Hun har tidligere selv vundet ved prisuddelingen for sin sang “Skyscraper” i 2012. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den amerikanske sangerinde Demi Lovato har endelig lært at elske sin krop og skjuler intet i nyt photoshoot.

Den 23-årige skuespillerinde og sangerinde Demi Lovato har umiddelbart ikke noget at klage over, når hun kigger sig i spejlet. Men den amerikanske sangerinde har i mange år hadet sit eget spejlbillede, og fejrer nu, at hun har lært at elske sig selv med et photoshoot for magasinet Vanity Fair, hvor der hverken indgår tøj, makeup eller retouchering.

Demi Lovato aflyser tour efter overdosis

– Jeg syntes, der var noget fantastisk ved ideen om ingen make-up, intet tøj og ingen retouchering af billederne. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle nå til et sted i mit liv, hvor jeg ville have det godt med at gøre det, siger den 23-årige “Cool for the Summer”-sangerinde i et videointerview med Vanity Fair.

Demi Lovato blev kendt i Disney Channel-serien “Sonnys chance” og Disney-filmen “Camp Rock”, og har siden fået en succesfuld sangkarriere. Hun har blandt andet været dommer i den amerikanske udgave af talentshowet X-Factor, men det har ikke forhindret den unge sangerinde i at have lave tanker om sig selv.

– Jeg er gået fra at hade hver en centimeter af min krop til virkelig at arbejde med mig selv – min spiritualitet, min sjæl og min krop. Det giver mig styrke, og det viser andre kvinder, at man kan nå til et punkt, hvor man kan overkomme de problemer, man kan have med sit eget kropsbillede, siger den tidligere Disney Channel-stjerne

Det afslørende photoshoot kommer forud for Demi Lovatos nye album “Confident”, som udkommer 16. oktober.

Popstjerne til fans efter overdosis: Jeg har brug for at hele

Se billederne her: http://www.vanityfair.com/hollywood/photos/2015/10/demi-lovato-spontaneous-nude-makeup-free-photo-shoot#1

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu