Demi Moore i chok: Fandt død mand i pool

mandag d. 20. juli 2015 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Et redningshold blev søndag tilkaldt til den amerikanske Demi Moores hus, hvor en ung mand blev fundet druknet i skuespillerens pool.

En ambulance blev tidligt søndag morgen tilkaldt til Demi Moores bopæl i Beverly Hills, hvor en ung mand blev fundet livløs i familiens swimmingpool.

På trods af ihærdige forsøg på genoplivning, lykkedes det ikke at redde den 21-årige mand, der søndag blev identificeret som Edenilson Steven Valle fra Los Angeles. Det fortæller kommissær A. Bone ved Los Angeles Politi til Los Angeles Times.

Da politiet ankom til Hollywoodstjernens bopæl klokken 5.20 søndag morgen, var redningsfolk i gang med at genoplive den 21-årige, der få minutter senere blev erklæret død.

Vicepolitiinspektør Fred Corral fra retsmedicinsk afdeling fortæller til avisen, at Edenilson Steven Valle blev fundet bevidstløs i den dybe ende af familiens Moores swimmingpool.

Han var "kuvøseguf" for superhotte Demi Moore - i dag fylder han selv 40 år

Hverken Demi Moore eller andre medlemmer af familien var hjemme på det pågældende tidspunkt.

– Så vidt jeg forstå, er der tale om en person, der arbejdede for familien, siger politikommissær A. Bone.

Ifølge opdateringer på de sociale medier befandt Demi Moores tre døtre, Rumer Willis, Tallulah Belle Willis og Scout LaRue Willis, sig i New York i weekenden og var således ikke hjemme, da ulykken fandt sted.

Rumer Willis har siden juni måned turneret rundt i USA sammen med holdet fra den seneste sæson af “Dancing with the Stars”, som er USA’s svar på “Vild med dans”.

Die Hard-legendes børn smider kludene

Den 26-årige ældste datter af Demi Moore og Bruce Willis blev i maj kåret som vinder af den populære dansekonkurrence for kendisser.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu