Den ene halvdel af Citybois har fået en kæreste

lørdag d. 29. august 2015 kl: 8. 47 Af: Elo Christoffersen
 
Medina, Christopher og Citybois gav i aftes koncert i Sønderborg. Foto: Bo Bach Jensen.

Citybois. Foto: Bo Bach Jensen (Arkivfoto)

Den ene halvdel af Citybois er ikke længere ledig på markedet. Anthon Knudtzon har fået en kæreste.

Mange pigehjerter braser nok nu, hvor den ene halvdel af Citybois, Anthon Knudtzon, ikke længere er single. Han har fundet sig en kæreste. Det er Stephanie Vasilopoulou Brigon, skriver bt.dk.

Fredag aften lagde Thor Farlov et billede op på Instagram, hvor Anthon Knudtzon og en pige med langt, mørkt hår gik med ryggen til.

– Ja som i ved så var Anthon og jeg jo nærmest forlovet, men da vi så tidligere gik os en hyggelig tur igennem de århusianske gader, kunne jeg mærke han skjulte noget, skriver Thor Farlov på Instagram.

Populær popduo aflyser koncert kort før showtime Citybois-Anthon i sorg: -Min mor er død

Citybois blev kendt ved X Factor 2015. Her havde de Thomas Blachmann som mentor og nåede en fjerdeplads. Debutsinglen hed “Things we do” og siden har de også udgivet deres anden single “Purple light”.

Hej derude 🙁 Ja som i ved så var Anthon og jeg jo nærmest forlovet, men da vi så tidligere gik os en hyggelig tur igennem de århusianske gader, kunne jeg mærke han skjulte noget.. DET VAR DER, Anthon har fået en kæreste, og jeg efterladt alene 🙁 Nu skal jeg til Thailand med @thoegerdix Anthon tillykke med @stefaniebrigon

Et billede slået op af Thor Farlov (@thorfarlov) den

Et billede slået op af STEFANIE VASILOPOULOU BRIGON (@stefaniebrigon) den


Del din kommentar

Forsiden lige nu