Den korteste Potter film

torsdag d. 22. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban bliver den korteste film om den unge Harry og hans venner. Regissøren Alfonso Cuaron og og manuskriptforfatteren Steven Kloves har klippet effektivt i bogen. Alfonso siger at det er en bestemt ting som Harry Potter fans ikke vil kunne lide, der er blevet skåret fra filmen. Præcis hvad det er, siges der ikke noget om.

Rygterne har sagt at det er quidditch kaptajnen Oliver Wood der er blevet skåret væk fra filmen. I filmen vil man dog kunne se hippogriffen Buckbeak, fangen fra Azkaban og tredobbeltdækkerbussen som Harry rejser med.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Man har længe vurderet om den fjerde film, Harry Potter And The Goblet Of Fire, skulle laves til to film, for den vil blive meget lang, men Steven Kloves er gået igang med at skære en masse fra denne også. Man mener at Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban ikke er så indholdsrig som de andre bøger, derfor er det nødvendigt at lave et stramt manuskript til filmen, der gøt at filmen bliver under 2 1/2 time lang. Men mon ikke det viser sig at blive en fejl fra manuskriptforfatterens side? Der er nok ikke mange Harry Potter fans der synes, at der skal skæres i filmen så den bliver kortere, heller ikke når det kommer til Harry Potter And The Goblet Of Fire.

Del din kommentar

Forsiden lige nu