Den lille Havfrue med eller uden silikone bryster

torsdag d. 1. august 2013 kl: 11. 52 Af: Kendte.dk NY
 
Den lille Havfrue, og den storbarmede Havfrue. - Fotocollage/billeder: Kendte.dk

Den lille Havfrue, og den storbarmede Havfrue. – Fotocollage/billeder: Kendte.dk

Hvis man slentrer en tur ned af Langelinie kan man se et syn der kan få de fleste folk til at spærre øjnene op.

En café ved Langeliniekaj har i 2007 stillet en kæmpe version af Den Lille Havfrue på Langeliniekaj for at imødegå turisternes skuffelse, når de ser, hvor lille den originale havfrue i virkeligheden er.

Den Lille Havfrue udsat for hærværk - igen

Men om turisterne synes om ‘Den nye lille Havfrue’, som man må sige er oppe i tiden, med nogle bryster der ligner noget som der er blevet betalt i dyre domme for med den iøjenfaldende store størrelse, ja det melder historien ikke noget om.

Læs også: Mine bryster er 100 % ægte

Men fakta er i hvert fald, at caféen har opstillet en yppig version af Danmarks turistsymbol nummer ét ‘Den Lille Havfrue’. Dog i kæmpeformat. Den nye havfrue – som har fået tilnavnet ‘Den Store Havfrue’, er fire meter høj, vejer 14 tons og er skåret ud i granit på et stenhuggeri i Kina.

Måske kineserne tænker at alt er stort i Danmark, eller kunstneren selv har været et smut i Danmark og opleve ‘Den lille Havfrue’, og tænkte at Havfruen skulle have et løft, – rent ud sagt.

500

100 år: Så meget har havfruen været udsat for

Ja hvad synes du? Den lille Havfrue udført af Edvard Eriksens af 1913, eller den topmoderne “struttende” kinesiske udgave af 2007..?

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu