Den skaldede kok: – Manden med leen har jagtet mig igen

torsdag d. 31. december 2015 kl: 12. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Carsten Olsen - Den skaldede kok - måtte på operationsbordet før jul. Foto: Facebook

Carsten Olsen – Den skaldede kok – måtte på operationsbordet før jul. Foto: Facebook

Det bliver en stille og rolig nytårsaften for Carsten Olsen – kendt som Den skaldede kok

Carsten Olsen – Den skaldede kok – fik pludselig et ildebefindende i sit køkken og måtte hastes på sygehuset.

– Hvis ikke min kæreste Britt havde været hjemme og ringet 112, kunne det være gået meget galt, siger han til Se og Hør.

Den skaldede kok: -Mit liv er et helvede

Efter et operativt indgreb, hvor lægerne lavede en ballon-udvidelse og førte et kateter op gennem hovedkranspulsåren fra lysken til hjertet, sprang en blodåre i lysken, og Carsten Olsen måtte i al hast flyttes fra Gentofte Hospital til Rigshospitalet, hvor han blev opereret i tre e halv time.

– Manden med leen har sgu været på jagt efter mig igen. Men han fik mig ikke.

Udskrevet efter 10 dage

Carsten Olsen havde voldsomme smerter, og han har nu et 30 centimeter stort ar.

– Men det kan vel skjules med en tatovering, siger kokken.

Der bliver ikke meget fest i den kommende tid, for lægerne har beordret ro og hvile.

– Efter ti dage blev jeg udskrevet. Nu går det efter omstændighederne bedre. Lægens ordre er, at jeg skal holde mig i ro og ikke løfte noget som helst. Jeg er stoppet med at drikke sprut. Og nu har jeg også lagt cigaretterne på hylden. Men jeg er i live.

Del din kommentar

Forsiden lige nu