Nyt bage-farvel: – En tom følelse indeni

onsdag d. 8. november 2017 kl: 21. 01 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Det er en virkelig kage-elsker, der har forladt bage-teltet. Nipuni Julie Jakobsen - eller bare Nip - er ikke længere en del af dysten, hvor der nu blot er fem deltagere tilbage.

Endnu et afsnit af Den Store Bagedyst kørte over skærmen onsdag aften.

Det betød, at endnu en deltager måtte vinke farvel til piskeris, bageforme og flormelis.

Og denne gang blev det Nipuni Julie Jakobsen – eller bare Nip – fra Aarhus, der trak det korteste strå.

– Det var bestemt ikke sjovt at skulle forlade teltet og Den Store Bagedyst. Det var en tom følelse indeni, når man ved at det var sidste gang i teltet sammen med alle de andre deltagere, forklarer Nip over for Kendte.dk.

Ville rigtig gerne være blevet

Hun erkender, at hun ikke gjorde det godt nok.

– Selvfølgelig var det mig, der skulle forlade programmet, længere er den ikke. Men nøj, jeg ville rigtig gerne være blevet lidt længere, det er helt sikkert, fortæller Nip.

Hun har med egne ord lært meget af at være med i programmet.

– Jeg har fået så meget med i bagagen, som jeg uden tvivl vil kunne drage nytte af senere. Dommerne, Timm og de andre deltagere har lært mig meget rent fagligt, og så har jeg – som det muligvis vigtigste – fået gode venner og ikke mindst en hel ny familie. En vaskeægte bagefamilie. Det er da ikke så dårligt, vel, spørger den unge amatør-bager retorisk.

DR løfter sløret: Nyt bagedyst-hold er på plads

Det har givet så meget

Hun betegner sin deltagelse i Den Store Bagedyst som den største og bedste oplevelse i sit liv.

– Jeg har svært ved at beskrive med ord, hvor meget det har givet, og hvor meget jeg har lært ved deltagelsen. Men ud over alle os, som I ser uge efter uge på tv-skærmen, så er der et kæmpe hold og en kæmpe produktion bag og de er mindst en ligeså stor del af det. De mennesker har været så gode ved os hele vejen igennem, påpeger Nip.

Hun tøver ikke med at udråbe Den Store Bagedyst som en igennem fantastisk oplevelse.

Nip begyndte først for alvor at bage for en to-tre år siden.

Spiser kage hver eneste dag

– Jeg begyndte at bage fra den ene dag til den anden, eftersom at jeg fik ondt i ryggen af at tegne tatoveringer og plakater, som jeg næsten lige var begyndt med. Bagningen tog om sig, og nu spiser jeg kage hver dag. Og det er vitterligt hver evig eneste dag, fortæller hun.

Nip holder allermest af at bage kager, hvor det er detaljerne, der er i højsædet.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

– De kager hvor pyntearbejdet har en stor rolle, og de kager som er lyserøde, det er nok mine favoritter. Gerne bygget om med flere mousser, glaze, gele og kager og i den dur. Dét er lige mig, siger Nip til Kendte.dk.

Læs meget mere om Den Store Bagedyst her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu