Premiere i aften: Den store vægtkamp

mandag d. 28. august 2017 kl: 10. 25 Af: Elo Christoffersen

TV3 blænder i aften op for "Den store vægtkamp", hvor overvægtige danskere vil prøve at komme de genstridige kilo til livs.

Det er ikke i morgen. Det er heller ikke i næste uge – det er nu.

En livsstilsændring kræver motivation og udholdenhed. En konkurrence kræver det samme, og i Den store vægtkamp på TV3 kombineres de to i et intenst forløb, hvor en række overvægtige danskere har sat sig for at komme de genstridige kilo til livs.For nogle af deltagerne er det sidste chance, inden de helbredstruende livsstilssygdomme gør sit indpas.

For andre er det nødvendigt, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at starte en familie, og for enkelte er det sidste udvej.

Fem nye deltagere hver uge

I den store vægtkamp møder seerne hver uge fem nye, seje og topmotiverede overvægtige danskere, som kæmper om at tabe sig mest og dermed vinde ugepræmien på 20.000 kroner.

I hvert afsnit tester deres personlige coach, Rune Raahauge, og vært, Camilla Ottesen, deres kondition og motivation, hvorefter deltagerne sendes hjem i en uge, hvor de, under kyndig vejledning af Rune og kosteksperter fra Diætisthuset, fortsætter deres vægttab.

Tragedie i "Den store vægtkamp": Ramt af dødsfaldDeres hjemmeindsats bliver nemlig afgørende, da de i slutningen af hvert afsnit vejes og den, som har tabt sig mindst procentuelt, udgår af konkurrencen.

Til sidst står to finalister tilbage, som efter yderligere tre måneder mødes til den store ugentlige finale, hvor den største taber kåres som vinder af Den store vægtkamp.

Kommer ikke sovende til sejren

Deltagerne ved, at man ikke kommer sovende til sejren.

I hvert afsnit kæmper de med næb og klør for at tabe sig mest – men det belaster både krop og psyke, og derfor har alle deltagerne en støtteperson med, som skal hjælpe dem med at holde gejsten oppe under hele forløbet.Men hvordan bærer man sig ad, når man inviteres til familiens store pizzafest? Eller når man indser, at ens forbrug af Redbulls feder lige så meget som tre pakker smør om ugen?

Og hvor meget er man i virkeligheden villig til at presse sig selv for at komme kiloene til livs?

Alt dette og meget mere besvares, når Den store vægtkamp ruller over skærmen på TV3. Der er premiere i aften klokken 19. Programmet sendes mandag til torsdag.Del din kommentar

Forsiden lige nu