Denne stjerne banker på i X Factor-finalen

tirsdag d. 3. april 2018 kl: 15. 33 Af: Jørgen Rosengren

Thomas Helmig kommer og spiller et nummer, når "X Factor" på fredag skal finde sin vinder.

På fredag 6. april skal vinderen af den 11. sæson af ‘X Factor’ på DR1 findes.

Traditionen tro skal X Factor-finalisterne dele scene med en mere rutineret musiker – og dette års finale bliver ingen undtagelse.

Sidste år havde finalen besøg af verdensstjernen Ed Sheeran, men denne gang er det en kunstner fra vore egne himmelstrøg, der skal underholde publikum og seere.

Kendt dansk film bliver til musical - med musik af superstjerne

Thomas Helmig kigger forbi

Til finalen vil den 53-årige århusianer optræde med nummeret ‘Vi Er De Eneste’ fra det spritnye, 16. studiealbum ‘Takker’, som udkom 1. marts.

Det oplyser Danmarks Radio i en pressemeddelelse.

Thomas Helmig slog igennem i 1980’erne med hit som ‘Det er mig der står herude og banker på’, ‘Nu hvor du har brændt mig af’ og ‘Den jeg elsker, elsker jeg’. Sidstnævnte er indsunget til ære for AIDS-Fondet sammen med blandt andre X Factor-dommer Sanne Salomonsen.

Glad underholdningschef

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, glæder sig til at få besøg af den danske legende under årets finale.

– Thomas Helmig er en vaskeægte institution i dansk musik, som har formået at levere det ene hit efter det andet igennem snart 40 år. Dét er imponerende. Og så har han jo haft en sjov og væsentlig rolle mellem dommerne i denne sæson. Det bliver helt fantastisk at opleve ham live i ‘X Factor’-studiet, og jeg er helt sikker på, at både seere, deltagere og dommere vil tage godt imod ham, siger han.

Sidste X Factor

Det er 11. og sidste sæson af ‘X Factor’ på DR1, og på fredag afgøres det, hvem der vinder denne sidste sæson.

Lykke hos Helmig: Er blevet morfar

Thomas Blachman har trioen Place on Earth med sig i finalen, og med sine i alt 10 sæsoner har han mulighed for at hive sin anden ‘X Factor’-sejr i land – Thomas Blachman vandt tilbage i 2014 med gruppen Anthony Jasmin.

Remee har været med i otte sæsoner og vundet de fire af dem. Han vandt den første sæson med Martin samt de seneste tre sæsoner med henholdsvis Emilie Esther, Embrace og Morten Nørgaard. På fredag står Remee så igen i finalen med hele to deltagere – Jamie Talbot og Rasmus.

Del din kommentar

Forsiden lige nu