Denne superstjerne optræder under Super Bowl

fredag d. 30. september 2016 kl: 6. 13 Af: Ritzau Fokus
Singer Lady Gaga arrives at the Met Gala in New York, Lady Gaga
Musikeren Lady Gaga udgiver snart et nyt album, og hun får også æren af at spille under Super Bowl til februar. Foto: LUCAS JACKSON/Scanpix (Arkivfoto)

Lady Gaga skal optræde i pausen til Super Bowl, der finder sted i Texas til februar.

Sangerinden Lady Gaga får æren af at optræde i pausen af Super Bowl til februar. Super Bowl er finalen i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL.

Mystik om kendt models død: Lady Gaga trækker i land

– Det er ikke en illusion. Rygterne taler sandt. Denne sæsons Super Bowl bliver Gaga!, skriver den seksdobbelte Grammy-vinder på Twitter.

Det er forbundet med stor prestige at få lov at optræde under Super Bowl, der år efter år er en af de begivenheder, som har flest tv-seere i USA og verden.

Det såkaldte “halftime show”, der finder sted i pausen mellem andet og tredje quarter, trak i februar hele 116 millioner tv-seere – alene i USA.

Dengang var det Coldplay, Beyoncé og Bruno Mars, der stod for at underholde de mange millioner seere.

Super Bowl 51 finder sted søndag 5. februar 2017 på NRG Stadium i Houston, Texas.

Aktuel med ny single

Lady Gaga har netop udgivet singlen “Perfect Illusion”, og hun udgiver i oktober sit femte album, der har fået titlen “Joanne”.

Det bliver anden gang, at Lady Gaga får lov at optræde under Super Bowl.

I februar sang hun således den amerikanske nationalmelodi, inden kampen mellem Denver Broncos og Carolina Panthers blev sparket i gang.

Super Bowl endte dengang med en 24-10 sejr til Denver Broncos, der også er startet denne sæson med tre sejre på stribe.

Den seneste Super Bowl var målt på tv-seere kun overgået af to andre Super Bowls i historien. Den havde hele 111 millioner seere i gennemsnit.

Det er ikke hvem som helst, der får lov til at optræde under finalen i NFL.

Lada Gaga aflyser koncert Danmark

I de seneste år har navne som Coldplay, Beyoncé, Katy Perry, Bruno Mars, Madonna, The Who, Bruce Springsteen, Tom Petty, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney og U2 underholdt i pausen af Super Bowl.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu