Denne video kan blive et stort problem for Kate Middleton

onsdag d. 13. juni 2018 kl: 18. 32 Af: Peter Koch
Britain's Catherine Duchess of Cambridge visits the new headquarters of children's mental health charity Place2Be in central London, Duchess of Cambridge
Kate Middletons privatliv er blevet til en strid i et domhus, igen. Foto: Victoria Jones/Scanpix.

Hvad koster privatlivets fred? Det skal en dommer kigge på.

Kate Middletons svigerinde, Meghan Markle, er nøgleperson i et juridisk slagssmål mellem den royale familie og det franske magasin Closer. Magasinet bragte i 2012 billeder af Kate Middleton, der solbadede iført en minimal mængde tøj. Det skriver Daily Mail.

Begår Meghan Markle den største synd ved bryllup?

Den royale familie hev magasinet i retten, og magasinet blev dømt til at betale 92.000 britiske pund i erstatning, over 770.000 danske kroner. Sagen er blevet anket, og Daily Mail skriver, at Closer-magsinets advokater bringer Meghan Markle i spil som bevis for, at det langt fra er altid, at familien skyer et kamera.

Som bevis herfor henviser juristerne til en video fra 2013, hvor magasinets Men’s Health viste Meghan Markle i en minimal mængde tøj, mens hun grillede kød.

Royal familie drukner i breve: Tak for de mange hilsner

Overdreven straf

Paul-Albert Iweins er advokat for magasinet Closer, og ifølge Daily Mail siger han, at den økonomiske straf var overdreven, set i forhold til, at det “blot” var et spørgsmål om krænkelse af privatlivets fred.

– De er fint tilfredse med sexede fotos af dem selv, når de er i kontrol over dem, men når der er tale om uatoriserede fotos, kræver de enorme mængder penge, siger en anden advokat, der optræder anonymt, ifølge Daily Mail.

Del din kommentar

Forsiden lige nu