Dennis Knudsen har fået stjålet sin bil: -Nogle idioter

lørdag d. 4. august 2018 kl: 12. 19 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nu beder han om hjælp i offentligheden.

I slutningen af juli efterlyste Dennis Knudsen hjælp på sin Instagram-profil. Hans elskede Mercedes Vito holdt strandet i Skagen, og den skulle gerne til København.

En knæskade har imidlertid afholdt frisøren fra selv at køre bil, og en ven har derfor lånt den. Natten til fredag holdt bilen parkeret i Studiestræde ganske op ad den kendte Palads-biograf i København.

En af dronningens udvalgte meldt til politiet

Det gjorde den dog ikke længe, for Dennis Knudsen fortæller fredag på Instagram, at bilen er blevet stjålet i løbet af natten mellem torsdag og fredag. Over for Kendte.dk uddyber han:

– En ven har lånt bilen og parkeret den ude på vejen, og så er der altså nogle idioter, der har taget den. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan køre den uden nøgle. Den har min ven jo, siger han lørdag formiddag.

Alt arbejdet er væk

For Dennis Knudsen er det for det første rigtig træls, at bilen er stjålet, men lige så slemt er det, at en masse vigtige remedier og papirer lå i den. Som han siger; det er en arbejdsbil.

– Det er en kombination af at være lige ærgerligt. Alt mit arbejde er i bilen, og det er også en bil, jeg er meget glad for, siger han. Bilen er meldt stjålet hos Københavns Politi.

Nu går den vilde jagt så på eventuelle overvågningsvideoer, der kan forsøge at klarlægge, hvad der er sket.

En særlig bil

På Instagram beder 55-årige Knudsen alle sine følgere om at holde øje med bilen, som han rigtig gerne vil have igen. Ifølge ham kan der ikke være mange mage til.

Dennis Knudsen har ondt i knæet: -Håber bare, jeg når det

– Den har en skade på kofangeren bagpå og en lille skade foran, og så har den gardiner i sideruderne, så den er meget speciel, siger han.

Helt konkret er der tale om en metalgrå Mercedes Vito, der har registreringsnummeret GG 21 869. Du kan se et billede af bilen i galleriet over artiklen her. Ser du bilen, kan du kontakte Københavns Politi på telefonnummer 114.

Del din kommentar

Forsiden lige nu