Dennis Knudsen har ondt i knæet: -Håber bare, jeg når det

søndag d. 5. august 2018 kl: 11. 02 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
Dennis Knudsen
Dennis Knudsen er kommet til skade med sit knæ og er bundet til at være sengeliggende. Arkivfoto: Scanpix

Kendisfrisøren er kommet til skade, og nu er en længe ventet Ironman i fare for ikke at blive til noget.

Den 55-årige kendis-frisør Dennis Knudsen er kommet til skade med sit knæ under træningen til at ville gennemføre nok en ironman den 19. august. Altså er timingen helt urimelig ringe for den knokle-glade kendis.

På sin Instagram har Knudsen lagt flere billeder ud, der helt tydeligt viser, at den er gal med knæet, men han fortæller til Kendte.dk, at han stadig håber på at kunne gennemføre endnu en ironman. Denne gang på hjemmebane i København.

– Jeg ligger med knæet oppe, er på smertestillende medicin – det gør ondt – og holder en ispose på, siger han til Kendte.

Til skade under træningen

Skaden er kommet som en del af træningen op til den fitte herres sjette ironman. En solid omgang overtræning har bevirket en så stor væskeophobning i det venstre knæ, at lægerne har beordret fred og ro på langs.

Dennis Knudsen har fået stjålet sin bil: -Nogle idioter

Det har sat en stopper for træningen, og der er naturligvis irriterende, når man er målrettet på at udfordre sig selv nok en gang.

– Det er træls, det skal ske lige nu så tæt på, men jeg har det også sådan, at det tager den tid, det tager. Det skal nok gå. Jeg håber bare, jeg når det. Sportsfolk bliver skadet, og sådan er det, siger Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen efter nyt kæmpe vægttab: Holder psykiske sygdomme for døren

Ifølge frisøren selv er han i så stærke smerter, at han stort set ikke kan gå og slet ikke køre bil. Det fortalte han lørdag til Kendte.dk i forbindelse med, at hans bil er blevet stjålet.

Øvøv. Ligger med knæet enu. Håber jeg kan nå at lave min Ironmann igen d 19,8 🙏

A post shared by Dennis Knudsen (@dennisknudsenprivate) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu