Tv-vært i sorg: -Min far er død

mandag d. 18. september 2017 kl: 12. 22 Af: Elo Christoffersen
Dennis Ritter er i sorg
Dennis Ritter er i sorg. Lørdag morgen døde hans far. Foto: Nils Meilvang/Scanpix (Arkivfoto)

Lørdag morgen døde hans far.

TV2s sportskommentator Dennis Ritter er i sorg.

Lørdag morgen døde hans far efter længere tids kræftsygdom:

– Den forbandede kræft tog endnu et menneske fra os, skriver Dennis Ritter i et opslag på Facebook.

Behandling virkede ikke

Faderen fik konstateret kræft i foråret:

– Forrige torsdag fik vi beskeden fra lægerne om at behandlingen ikke virkede – at der ikke var mere at gøre. Og selv i den stund var han så stærk, at jeg slet ikke fatter det. ”Der er jo ingen grund til at flæbe eller blive sur, når man ikke kan ændre på tingene”, som han sagde, skriver Dennis Ritter.

Dennis Ritter sad i toget omkring Korsør, da han fik beskeden:

– Jeg havde al mulig lyst til både at flæbe, skrige og sparke til ting. I stedet valgte jeg at følge min fars opfordring. Han ville gerne have, at jeg fortsatte til Odense og kommenterede dagens etape i Vueltaen. For han skulle jo sidde og se den, og han var stolt, når jeg eller Carsten kommenterede sport i TV og radio. Alt hvad jeg kommenterer i fremtiden vil jeg gøre for ham. Og jeg vil bilde mig ind, at han ser med – et eller andet sted fra, skriver Dennis Ritter.

Tv-vært i sorg: Mistede far for en uge siden - nu er moren død

Faderen døde på et hospice:

Her er de nye morgenværter på TV 2 News

– Her blev han genforenet med vores mor, og de havde en rar og rolig sidste aften sammen i rigtig gode rammer. Den aften er jeg ubeskrivelig glad – midt i al sorgen – for at de fik, slutter Dennis Ritter.Del din kommentar

Forsiden lige nu