Endnu en dansk koncert: Depeche Mode vender tilbage

fredag d. 14. juni 2013 kl: 14. 17 Af: Ritzau Fokus
 

Efter gode anmeldelser af gårsdagens koncert i Parken kan fans glæde sig over, at de igen kan opleve Depeche Mode til efteråret i Jylland. Foto: Joachim Adrian / POLFOTO

Depeche Mode leverede varen i kongelig hal - men heller ikke mere

Gik du glip af torsdagens roste Depeche Mode-koncert i Parken, kan du glæde dig. De kommer nemlig til Herning.

Torsdag aften gav drengene fra Depeche Mode en overbevisende koncert i Parken i København. Gik du glip af den, eller bare gerne vil opleve synthpop-kongerne for fuld udblæsning igen, er der nu håb forude.

Den 29. november er det nemlig jydernes tur, når Dave Gahan, Martin Gore og Andy Fletcher indtager Jyske Bank Boxen i Herning. Det annoncerer koncertarrangøren Live Nation Danmark på deres Facebook-profil fredag.

Og giver bandet, der har spillet sammen i mere end tre årtier, samme show, som de gjorde torsdag, er der tilsyneladende noget at glæde sig til.

De danske anmeldere var nemlig ellevilde med bandet, der står bag hits som “Just Can’t Get Enough”, “I Feel You”, “Personal Jesus” og “Never Let Me Down Again”.

Ifølge musikanmelderne væltede Depeche Mode med en sprudlende Dave Gahan som indpisker ligefrem de 42.000 tilskuere i Parken omkuld.

Med en enkel scenografi og et troværdigt nærvær formåede den 33 år gamle gruppe at skabe et overbevisende og medrivende show, hvor lyden var god, og stemningen endnu bedre, lyder dommen fra flere musikanmeldere.

Og nu betræder den legendariske gruppe altså inden længe den jyske muld i forhåbentlig sammen topform.

Første gang nogensinde: Gigant-band spiller på dansk festival

Depeche Mode blev dannet sidst i 1970’erne og udgav deres første album “Speak and Spell” i 1981. Bandet anses for at være en af 1980’ernes største og mest indflydelsesrige grupper.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu