Depp er under tøflen

tirsdag d. 5. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Johnny Depp er under tøflen, men er glad for, at konen holder styr på ham. Depp vendte ryggen til alkohol og stoffer, da han mødte den franske skuespillerinde Vanessa Paradis.

Præsident er pludselig død "Dronningen" detroniseret: Prinsessen slår hende af pinden

“Jeg er ikke længere fyren der er med i slåskampe i barer, der drikker og sniffer kokain som om dagen i morgen ikke eksisterer,” siger den 40 årige skuespiller. Han udtaler, at det er det pres, det er at have succes, der fik ham ud på et sidespor. i 1998 ændrede dette sig, og han har nu 2 børn med sin kone Vanessa.

“Jeg levede i en tåge i 35 år, der var ikke noget vigtigt i mit liv. Så forelskede jeg mig i Vanessa, og hun blev gravid.

Del din kommentar

Forsiden lige nu