Depp frygter Oscar

fredag d. 28. januar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Johnny Depp glæder sig ikke til den store Oscar-galla. Han havde håbet på, at han ikke ville blive nomineret i år, men han slap ikke. I år er han nomineret i kategorien for den bedste mandlige hovedrolle, for rollen i ”Finding Neverland”.

Fie Laursen: -Det lytter jeg til

Depp gør alt for at undgå Hollywood-festerne og håber nu på, at han i det mindste ikke vinder Oscaren. Sidste år blev han også nomineret for rollen i sørøverfilmen ”Pirates of the Caribbean”. Selvom han ikke vandt prisen, så var aftenen alligevel en dårlig oplevelse: ”Alt hvad jeg tænkte på var ”Hvor og hvornår kan vi ryge” og ”Hvornår er det ovre”, fortæller han og tilføjer: ”Da jeg ikke vandt, var jeg i ekstase. Absolut i ekstase. Jeg klappede af den heldige vinder og takkede Gud”, siger han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu