Depps dame fortryder ikke homo-fortid

torsdag d. 22. august 2013 kl: 7. 59 Af: Ritzau Fokus
 

- Jeg havde et fantastisk forhold til en vidunderlig kvinde, siger skuespillerinden der nu danner par med den ombejlede Johnny Depp. Foto: Colourbox

Piratens voldsramte ekskone har endelig doneret beløb til børnehospital

Skuespillerinden Amber Heard er glad for, at hun i en årrække havde et lesbisk forhold, inden hun fandt Depp.

Non, je ne regrette rien – nej, jeg fortryder intet.

Sådan sang Édith Piaf med stor succes i 1960, og de samme ord har den amerikanske skuespillerinde Amber Heard taget til sig. Amber Heard, der i øjeblikket dater Johnny Depp, er biseksuel og var fra 2008 til 2011 i et lesbisk forhold med fotografen Tasya van Ree.

– Jeg har haft forhold – succesrige forhold – til mænd, og jeg havde et fantastisk forhold til en vidunderlig kvinde, siger skuespillerinden.

Skuespillerinden sprang ud af skabet i 2010.

– Jeg havde ikke lyst til at se ud som om, jeg skjulte noget. Jeg er ikke og har aldrig været skamfuld, fortæller hun til det digitale magasin The Edit.

– Jeg forestiller mig ikke, at jeg, mit arbejde eller mit liv, passer ind i nogen form for ensrettet løbebane. Faktisk skræmmer tanken om det ensrettede mig meget, siger hun.

Stjernepar raser over rygter: -Her er sandheden om forholdet

Forholdet til fotografen brød sammen kort tid efter Heards møde med den enigmatiske kollega Johnny Depp i 2011. I juni 2012 blev Depp skilt fra ekskonen Vanessa Paradis, og så var vejen banet for et nyt forhold for den 27-årige skuespillerinde.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu