Depps eks afviser læk af grassat-video

søndag d. 14. august 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
File photo of cast member Johnny Depp and his actress wife Amber Heard arrive for the premiere of the British film
Dramaet eskalerer i det uendelige mellem Johnny Depp og Amber Heard. Foto: SUZANNE PLUNKETT/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespillerinden Amber Heard afviser at have lækket en video, hvor filmstjernen angiveligt går grassat.

Dramaet synes at eskalere i det uendelige mellem Johnny Depp og Amber Heard.

I maj begærede den 30-årige skuespillerinde skilsmisse fra den 53-årige filmstjerne og hævdede samtidig, at Depp havde udsat hende for flere fysiske og psykiske overgreb gennem deres fire år lange forhold.

Går grassat i parrets køkken

For nylig er der dukket en grynet video op, hvor Depp angiveligt er beruset, smækker med skabslågerne, bander, svovler og går grassat i parrets køkken foran Heard.

Det sejler for Johnny Depp: Stjernens nye film trukket tilbage

Tidligere har en forslået Amber Heard mødt op i retten og fremlagt billeder af andre sår og skader efter tidligere angivelige overfald, som Depp ifølge Heard har udsat hende for – men skuespillerinden afviser nu, at det er hende, der har lækket videoen, som kan belaste Depps sag.

– Jeg er ikke ansvarlig for offentliggørelsen af videoen. Det er ikke det, jeg har ønsket, og jeg gør, hvad jeg kan for at få medierne til at fjerne videoen, siger hun i en erklæring til E! News.

– Jeg har undervurderet, hvad de seneste måneder har gjort ved mig følelsesmæssigt og fysisk, og det, som medierne har gjort for at intimidere og miskreditere mig, lyder det videre fra Heard, som slutter erklæringen:

– Det er af denne grund og mit ønske om at træffe den bedste beslutning for mig selv og forhåbentligt også for Johnny, at jeg forsøger at løse denne sag privat.

Forsvarer Depp

Tidligere har blandt andre skuespillerens datter, venner og to ekskærester forsvaret Depp og stillet sig uforstående over for voldsanklagerne, som de har kaldt for et karaktermord.

Depps advokat har tidligere sagt, at Heards reelle hensigt med voldsanklagerne er at få økonomisk vinding efter skilsmissen.

Piratens voldsramte ekskone har endelig doneret beløb til børnehospital

17. august er der høring i sagen ved retten i Los Angeles.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu