Depps eks donerer penge fra skilsmissedrama

lørdag d. 20. august 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
Cast member Johnny Depp and his actress wife Amber Heard arrive for the British premiere of the film
Trods grove beskyldninger er parret alligevel til enighed i sagen. Foto: SUZANNE PLUNKETT/Scanpix (Arkivfoto)

Johnny Depps ekskone donerer alle de penge, hun fik tildelt i skilsmisseforliget, til velgørende organisationer.

Der udspillede sig et sandt drama under skilsmissesagen mellem den amerikanske skuespiller Johnny Depp og hans kone Amber Heard.

Beskyldninger om hustruvold fløj gennem luften, mens Amber Heard blev beskyldt for kun at være ude efter skuespillerens pengepung.

Amber vil holde sit løfte

Trods de grove beskyldninger nåede parret alligevel til enighed i sagen tirsdag, og nu fortæller den 30-årige skuespillerinde, at hun holder sit løfte om at donere alle de penge, hun har fået som en del af forliget, skriver Reuters.

– Som beskrevet i tilholdet og skilsmisseforliget har penge aldrig spillet en rolle for mig undtagen i det omfang, at jeg kan donere dem til velgørenhed og ved at gøre det, kan jeg forhåbentligt hjælpe dem, der er ikke er i stand til at forsvare sig selv, siger Amber Heard i en udtalelse ifølge Reuters.

Det sejler for Johnny Depp: Stjernens nye film trukket tilbage

Ifølge nyhedsbureauet vil “Zombieland”-skuespillerinden dele de syv millioner dollar ligeligt mellem organisationen American Civil Liberties Union og børnehospitalet i Los Angeles.

Skilt efter 15 måneders ægteskab

Johnny Depp og Amber Heard mødte hinanden under indspilningerne til filmen “The Rum Diary”. Senere blev parret smaskforelsket, og “Sweeney Todd”-skuespilleren har tidligere talt i meget rosende vendinger om sin kone. Men kærligheden holdt ikke, og efter 15 måneders ægteskab begærede Amber Heard skilsmisse.

Den sag eskalerede, da skuespillerinden anklagede den 53-årige skuespiller for at have slået hende. Nu ser det dog ud til, at der er faldet ro på mellem de to i den bitre strid, og tirsdag udsendte parret en officiel udmelding efter at have indgået et skilsmisseforlig.

Piratens voldsramte ekskone har endelig doneret beløb til børnehospital

Her afviste parret beskyldninger om, at Amber Heard kun skulle være ude efter Johnny Depps penge, og at der i deres forhold på noget tidspunkt har været intentioner om fysisk eller psykisk vold.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu