Der er penge i lortet: Han er stjernerig, men kender du ham overhovedet?

torsdag d. 2. august 2018 kl: 11. 35 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Ejeren af Coloplast, der er mest kendt for at producere stomiposer, er nu Danmarks rigeste mand.

Siger navnet Niels Peter Louis-Hansen dig noget?

Manden, der er andengenerations-ejer af Humlebæk-virksomheden Coloplast, har netop overtaget førstepladsen på Bloombergs liste over Danmarks rigeste med en personlig formue på hele 44,4 milliarder kroner. Det skriver B.T.

Coloplast er ifølge B.T. mest kendt for at producere stomi-poser, og det er tilsyneladende en ganske indbringende forretning for den anonyme milliardær.

Lego-familiens pengetank vokser stadig vildt

Selvom han har indtaget den prominente plads på Bloombergs liste, er han for de fleste danskere ganske ukendt, forklarer ervhervskommentator på Berlingske Jens Christian Hansen til bt.dk.

– Selv om han er ny nr. 1 på Bloombergs liste, vil jeg stadig kalde ham Danmarks mest ukendte milliardær. Der laves jo et hav af forskellige lister for, hvordan man opgør personlig formue, så om han lige er nummer 1, er et spørgsmål om, hvordan man ser på det. Men det korte af det lange er, at når man ser på aktiekurserne i selskaberne, han har del i, så går det helt godt. Niels Louis-Hansen har rigtig, rigtig mange penge, siger Jens Christian Hansen til B.T.

Endelig: Lego er klar med hyldest til en af menneskets største triumfer

Niels Peter Louis-Hansens titel som Danmarks mest velhavende kan læses ud fra Bloombergs nyeste opgørelse over verdens 500 rigeste. Udover Niels Peter Louis-Hansen er der fem andre danskere på listen.

Dem kan du se i galleriet ovenfor.

Del din kommentar

Forsiden lige nu