Derfor: Amalie vil til USA og der er ikke plads til Peter

torsdag d. 8. november 2012 kl: 15. 17 Af: Kendte.dk NY
 

Amalie Szigethy har smidt Peter Birch på porten fordi hun vil udleve sine drømme i USA og der er ikke plads til Peter

                                    Amalie vil udvide sin verden og prøve at bo i Los Angeles. – Foto: amalieszigethy.com

 

Amalie skrev på facebook at hun er single
Mange teenagere tabte kæben da de læste på facebook at den smukke blondine Amalie Szigethy havde smidt Peter Birch på porten. Bruddet blev offentligt kendt da Amalie pludseligt stod listed som “Single” på sin facebook fanside. Hun er så afklaret om det, at den tidligere Paradise Hotel deltager ikke engang ville fotograferes sammen med Peter i weekenden da der var MTV EMA Preparty.

 

Læs også: Ulven er løs igen: Peter scorer 16 årige kendt mobbe offer.

 

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio

Faktisk blev Peter så stiv til MtV arrangementet at han senere stod i V.I.P området og flirtede med adskillige piger, men heller ikke dette så ud til at røre Amalie.

 

Danmarks svar på Rihanna og Chris Brown
Parret der har stået sammen i tykt og tyndt, og er kendt som den danske udgave af “Rihanna og Chris Brown” – for de har også været i retten efter at Ulven Peter fik pandet den blonde tv stjerne et par på kassen, og efterfølgende måtte i husarrest med fodlænke. – Nu holder forholdet ikke mere, og den barske sandhed er at Amalie vil finde sig selv og udleve sine drømme.

 

Læs også: Amalie afviste Peter

 

Vil til Los Angeles
Amalie fortæller i et interview til Se og Hør, at hun gerne vil flytte til Los Angeles et par måneder, hvor hun kan bo hos en dansker som er indenfor i de kendte kredse, og som måske kan give hendes karriere indenfor kendis-verdenen et boost i Hollywood. For som hun siger: “Når man ikke hedder Medina, går det ikke så stærkt”

 

Amalie afviser ikke at hun ville kunne finde sammen med Peter igen ude i fremtiden, men for nu har han frie tøjler, og det har jeg også fortæller Amalie.

 

Se billedet: Amalie er blevet moster

Kilde: Se og Hør

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu