Derfor er Clooney stadig single

tirsdag d. 3. december 2013 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Clooney leder efter den eneste ene og vil ikke nøjes, når det handler om at finde sin udkårne. Den sexede skuespillers erobringer tæller blandt andet modellen Lisa Snowden og skuespillerinderne Renée Zellweger og Krista Allen.

Clooney leder efter den eneste ene og vil ikke nøjes, når det handler om at finde sin udkårne. Den sexede skuespillers erobringer tæller blandt andet modellen Lisa Snowden og skuespillerinderne Renée Zellweger og Krista Allen. Foto: scanpix, AFP, free

Den sexede skuespillers erobringer tæller adskillelige modeller og superstjerner.

Bodil Prisen: Actiondrama og debutfilm scorer mest

Hollywoods evige ungkarl George Clooney er i en alder af 52 år stadig single. Årsagen er meget simpel: Han leder efter sit livs kærlighed.

– Jeg har ikke mødt hende endnu, siger han i et interview med W Magazine, ifølge ABC News.

Sølvræven har til gengæld oplevet forelskelser på film. Clooney fremhæver Audrey Hepburn som sin store kærlighed, efter han som 11-årig havde set filmen “Prinsessen holder fridag”. Desuden synes den sexede skuespiller, at Grace Kelly var enestående.

– Da hun kom op af vandet i “Fang tyven”, tænkte jeg, at det var den smukkeste kvinde, jeg nogensinde har set, fortæller skuespilleren.

Megastjernen sagde under interviewet, at han gerne vil dø før sine venner og erkendte, at han i det hele taget er meget afhængig af sine venner og familie, da han begynder at lide af ekstrem hjemve, hvis han har været væk fra dem for længe.

TV3 tager spyttende fodboldekspert tilbage

– Jeg bliver desperat og deprimeret af hjemve, hvis jeg ikke kan finde en måde at være tæt på dem, jeg elsker, fortæller han til magasinet.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu