Derfor stikker Miley tungen ud

torsdag d. 19. december 2013 kl: 13. 45 Af: Ritzau Fokus
 

Miley Cyrus bliver flov, når hun bliver fotograferet, og derfor stikker hun tungen ud.

Miley Cyrus bliver flov, når hun bliver fotograferet, og derfor stikker hun tungen ud. Foto: Dana Edelson AP

Hun bliver fotograferet konstant, men det er sjældent, hun smiler. Det synes sangerinden Miley Cyrus nemlig er akavet.

Connie Nielsen: -Jeg kunne ikke vente med at blive voksen

Hendes tunge er nok den, der har fået mest omtale i 2013. Men sangerinden og skuespillerinden Miley Cyrus, har bestemt heller ikke været nærig med den. Den har nemlig været her, der og alle vegne hver gang, hun har optrådt eller har stillet op til fotos.

Nu forklarer den tidligere Hannah Montana-skuespillerinde hvorfor.

– Jeg synes, det er pinligt, når folk tager billeder af mig. Det er faktisk sandheden. Jeg bliver så flov, for folk tager billeder af mig, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal smile. Det er så akavet, så jeg stikker min tunge ud fordi, jeg ikke ved, hvad jeg ellers skulle gøre, fortæller hun i tv-showet “Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2013” ifølge Female First.

Shubidua-forsanger hitter med penslen

Den 21-årige sangerinde kom på alles læber, da hun benyttede sin optræden ved MTV’s Video Music Awards tidligere på året til at iføre sig hudfarvet latexundertøj og gnide sin bagdel kærligt op af den langt ældre sanger, Robin Thicke. Selvfølgelig med tungen ude af munden størstedelen af tiden.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu