Derfor talte prins Nikolai ikke i telefon med Alexandra på sin fødselsdag

onsdag d. 12. september 2018 kl: 20. 12 Af: Nicklas Skyum Clausen

Grevinde Alexandra var trist over, at Nikolai ikke tog telefonen, da hun ringede for at ønske ham tillykke med fødselsdagen. Nu er årsagen fremme.

Det var en trist grevinde Alexandra, der på sin søn prins Nikolais 19-års fødselsdag den 29. august måtte nøjes med at efterlade en besked på telefonsvareren, da hun ringede for at ønske sin søn tillykke med fødselsdagen.

Prinsen er som bekendt i gang med sin officersuddannelse på Hærens Sergentskole i Varde, og det lader altså til at komme i første række, selv om det efterlod en trist grevinde Alexandra.

Triste Alexandra: -Nikolai tager ikke telefonen

Det viser sig nemlig, at prins Nikolai fejrede sin fødselsdag på en helt uvant måde. Han var nemlig på øvelse med resten af sine soldaterkammerater – og måtte nøjes med feltrationer i stedet for fødselsdagskage, skriver BT.

Men selvom han måtte undvære opkaldet fra mor – prinsen havde nemlig ikke telefon med på øvelsen, skriver avisen – blev han stadig fejret på behørig vis, fortæller Henrik Frick Kirkegaard, der er kursuschef for de grundlæggende officersuddannelser på sergentskolen i Varde til BT:

– Jeg var ude for at hilse på ham om morgenen, og det viste sig, at det var hans fødselsdag. Han var i vældigt humør, og de andre sang fødselsdagssang for ham ude i skoven. De har et godt socialt sammenhold i delingen, så de har det godt, siger Henrik Frick Kirkegaard.

Prinsen blot endnu et nummer i rækken

Som sagt og skrevet har prins Nikolai ytret ønske om, at han skal behandles som alle andre rekrutter i sin deling. Han sover i samme 12-mands stue som soldaterkammeraterne, han sover i sovepose i en bivuak – og han har ikke sin mobiltelefon med på øvelse.

Se billederne: Disse kendte og kongelige fejler det samme som kronprinsen

Det endda selv om Henrik Frick Kirkegaard fortæller, at Nikolai godt kunne have haft sin telefon med, så han kunne have modtaget lykønskninger på sin fødselsdag. For det er tilladt, hvis man har en god grund, fortæller majoren til BT – men det ønskede prinsen ikke.

Alexandra fik dog ikke lov at være trist længe – for ifølge BT var mor og søn genforenet i sidste weekend, hvor de var til Ecco Walkathon sammen. Det kan du se flere billeder fra i galleriet over artiklen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu