Derfor vil Jessica Alba ikke vise bryster

onsdag d. 7. maj 2014 kl: 8. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespilleren Jessica Alba begyndte at blive undervist i skuespil som 12-årig.

Skuespilleren Jessica Alba begyndte at blive undervist i skuespil som 12-årig. Foto: Jordan Strauss JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Skuespillerinden har en særlig klausul i sin kontrakt.

Skuespilleren Jessica Alba er flere gange blevet kåret som en af verdens mest sexede kvinder. Men de, der kunne tænkte sig at få et glimt af, hvad der gemmer sig under tøjet på filmstjernen, kan ligeså godt glemme det.

Verdenskendt skuespillerinde gravid for tredje gang

“Sin City”-skuespillerinden har nemlig en klausul i sine kontrakter, som gør, at hun aldrig kommer til at vise for meget hud i en film. Medmindre hun altså vælger at ændre i kontrakten. Og årsagen er simpel.

– Jeg gider ikke have, at mine bedsteforældre skal se mine bryster. Sådan er det bare. Det vil være akavet til jul, siger Alba til Glamour Magazine og tilføjer, at det alligevel ikke vil have tilført noget til de film, hun har spillet med i.

Jessica Alba begyndte sin karriere, da hun som 12-årig begyndte at få skuespilundervisning og landede en kontrakt hos en agent ni måner senere. Skuespillerdrømmene førte både til et par roller i reklamer og en filmdebut i “Camp Nowhere”.

Filmsild fortryder sit ungdomsudseende

Alba fik sit store gennembrud, da hun blev castet til at spille en supersoldat i tv-serien “Dark Angel”. Siden har hun medvirket i blandt andet filmene “Sin City” og “De Fantastiske Fire”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu