Derfor vil nyforlovet skuespillerinde ikke stå hvid brud

fredag d. 16. september 2016 kl: 5. 59 Af: Ritzau Fokus

Amanda Seyfried har sagt ja til skuespilleren Thomas Sadoski, som hun har spillet sammen med flere gange.

Bryllupsklokkerne kimer snart for Skuespillerinden Amanda Seyfried og skuespilleren Thomas Sadoski.

"Mamma Mia"-stjerne er blevet mor for første gang

Parret er nemlig blevet forlovet, bekræfter skuespillerindens repræsentant kortfattet over for magasinet People på vegne af det vordende brudepar.

Den 30-årige “Les Misérables”-stjerne og hendes 40-årige forlovede, der er kendt for hitserien “The Newsroom”, mødte hinanden under teaterforestillingen “The Way We Get By” i foråret 2015.

I starten af 2016 arbejdede de atter sammen, da de begge blev castet til filmen “The Last Word”, og her udviklede forårsforelskelsen sig til et forhold, og siden har parret været uadskillelige.

Seyfrieds første bryllup

Det forestående ægteskab bliver Sadoskis andet, men selv om det bliver Seyfrieds første, drømmer skuespillerinden dog bestemt ikke om at stå hvid brud, har hun tidligere fortalt.

– Jeg er blevet gift så mange gange på filmlærredet, så jeg vil ikke have en hvid brudekjole på – det har jeg haft så mange gange, sagde hun til mediet E! News sidste år og tilføjede:

Mamma Mia-stjerne overrasker: Blev gift i al hemmelighed

– For mig handler det ikke så meget om selve ceremonien, men mere om forpligtelsen til hinanden. Jeg drømmer om at få børn inden for de næste fire-fem år, lød det videre fra den nu nyforlovede stjerne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu