Derulo i Danmark: -Familien er vigtig for mig

fredag d. 23. oktober 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 

 

Jason Derulo klar med ny musikvideo
Sangeren Jason Derulo er aktuel med albummet "Everything Is 4". Foto: Facebook.

Sangeren Jason Derulo er aktuel med albummet “Everything Is 4”. Foto: Facebook.

Den amerikanske popsanger Jason Derulo har haft travlt de sidste par år. Her fortæller han om bagsiden af berømmelsen og travlheden.

Han har leveret det ene hit efter det andet og stået på scener rundt om i hele verden.

Den amerikanske popsanger Jason Derulo har opnået stor succes med hits som “Talk Dirty” “Want to Want Me”, og den 26-årige hitmager har da også haft meget at se til de sidste par år.

– Det har været ret sindssygt. Jeg arbejder måske for meget, men jeg elsker det, jeg laver. Nogle gang skal folk trække mig ud af studiet, fordi jeg bare gerne vil blive der længere, siger Jason Derulo, da Ritzau Fokus møder ham i København.

Vænner sig aldrig til den store opmærksomhed

Sangeren har besøgt Danmark i forbindelse med sit nye album “Everything Is 4”, og her har han blandt andet mødt nogle af sine største danske fans. Den store opmærksomhed er noget, han aldrig vænner sig helt til.

– Det kan være lidt underligt, og jeg glemmer nogle gange, hvorfor det sker. Hvis der er en, der stopper mig på gaden og siger “Hey, hvad så Jason?” Så tænker jeg først “Kender jeg dig fra skolen eller noget?”, og så går det op for mig, at det handler om min musik. Men det er ret fantastisk at møde sine fans personligt, siger han.

Selvom han udlever sin drøm, så har den store opmærksomhed også en bagside. Når han turnerer rundt omkring i verden eller indspiller i studiet, kan der gå lang tid i mellem, at popsangeren ser sine venner og sin familie.

– At være væk fra familien er nok den største ulempe ved berømmelsen og travlheden. Man er hele tiden væk, og nogle gange er tingene anderledes, når man kommer tilbage. Mine niecer er pludselig blevet ældre og kan gøre ting, som jeg ikke fik dem set lære. Man går glip af specielle begivenheder.

– Det kan være helt simple ting, som min nevøs karateturnering eller min nieces danseopvisning. Min familie er vigtig for mig, siger han.

Har ikke planer om at stoppe

“Try Me”-sangeren har dog ikke tænkt sig at sætte farten ned. Musikken har altid været hans drøm, og derfor har han ikke planer om stoppe med at optræde og indspiller nye sange.

– Det er nok ikke altid det værd, men jeg tror ikke, at jeg kan komme væk fra det. Det er nærmest en besættelse. Musik har altid været vigtigt for mig, lige siden jeg var barn. Jeg har drømt om det her, siden jeg var fire år gammel, griner han og tilføjer:

– Det er jo også fantastik at rejse sådan rundt. Det er en af de største gaver, og det, jeg laver, er både min passion og mit arbejde.

Jason Derulo spillede sin første koncert i Danmark sidste år. Det er endnu ikke planlagt, hvornår han vender tilbage.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu